Met Visie en Vernieuwing 2019 in!

Na een goed begin in 2018 met mijn eigen praktijk als (interim) bestuurder, adviseur, strategisch coach, toezichthouder, ga ik in 2019 met veel visie en vernieuwing verder.

In 2018 heb ik al een paar mooie opdrachten onder handen gehad. Inleidingen houden over de ouderenzorg, strategisch coach bij Waardigheid & Trots voor een grote organisatie om de kwaliteit van zorg zichtbaar te verbeteren, advisering over kwaliteit en inrichting van opleidingen bij een organisatie in de ouderenzorg, zijn zo een paar opdrachten die ik in 2018 heb gedaan. En als voorzitter van het Jo Visserfonds, interim voorzitter van een groot volkstuinenpark met de nodige bestuurlijke uitdagingen, én het vice-voorzitterschap van de RvT van !Woon (waarvan ik met ingang van 1/1/19 voorzitter ben geworden) heb ik ook mijn bestuurlijke en toezichthoudende kwaliteiten kwijt gekund.

Ik ga graag in 2019 op dit pad door, en sta open voor ideeën, netwerken, concrete of minder concrete opdrachten. Zie je er wat in om eens van gedachten te wisselen onder het genot van een kopje thee? Ik hoor graag van je.

info@jennekevanpijpen.nl